MMD обяви новия монитор Philips 252B9

13 март 2019
MMD обяви новия монитор Philips 252B9

Амстердам, 12-ти март, 2019  г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, пусна новия LCD монитор Philips 252B9 от B-серията, който разполага с PowerSensor. Този 25-инчов (63.4 см), 16:10, 3-странен безрамков монитор предлага високопроизводителни функции за увеличаване на продуктивността, устойчив дизайн за намаляване на разходите за енергия и опазване на околната среда и изключително качество, което професионалистите са свикнали да очакват от мониторите Philips. Снабден с иновативния PowerSensor, хардуерен превключвател за нулева консумация, IPS технология, стойка SmartErgoBase и набор от функции за увеличаване на комфорта, Philips 252B9 е идеалното решение за професионалисти, стремящи се да направят своите работни дни колкото се може по-продуктивни и удобни, като същевременно ограничават въздействието си върху околната среда.

Визуално усъвършенстван

За да осигури оптимално визуално представяне за всички типове професионална употреба, Philips 252B9 е снабден с 3-странен безрамков панел със съотношение 16:10 за увеличено вертикално пространство. IPS дисплеят постига зрителни ъгли от 178°/178° дори и в портретен режим при завъртане на 90°. IPS технологията дава ярки, кристални изображения и подобрена точност на цветовете, които фотографи, графични творци, филмови професионалисти, архитекти и дизайнери със сигурност ценят.

Безусловно устойчив

Philips 252B9 е шампион по отношение на устойчивостта. Неговият уникален PowerSensor може да засече присъствието на човек, използвайки безвредни инфрачервени сигнали и да намали автоматично яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е намаление на консумацията на енергия до 80%, както и удължен живот на монитора. В допълнение, Philips 252B9 е снабден с хардуерен превключвател за нулева консумация, който изцяло прекъсва потреблението на ток, слагайки незабавен край на латентното потребление на електричество, когато мониторът не се използва. Съвместим с енергийни стандарти като EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE и RoHS, мониторът е изграден от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% рециклиране, което допълнително намалява въглеродния отпечатък.

Богат на функции

Потребителите на Philips 252B9 имат предимството на многобройните иновативни функции, които подобряват продуктивността и осигуряват оптимален комфорт. Стойката SmartErgoBase позволяват на потребителите да повдигат, свалят, накланят и завъртат екрана до прецизната височина и ъгъл, които най-добре отговарят на техните потребности, облекчавайки физическото напрежение от дългите работни часове. Наличните VESA отвори предлагат допълнителна гъвкавост при монтиране на монитора към стотици съвместими стойки. Philips 252B9 предлага също повишаващи комфорта технологии за визуализация като Flicker-Free, LowBlue опция и EasyRead режим за приятно четене като от хартия. Два вградени високоговорителя и множество конектори за VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4 допълват този функционален и готов за бъдещето монитор. 

Philips 252B9 ще се появи в края на март 2019 г

Новият златен стандарт oт WD

Ultrastar дисковете са тайната съставка в нашата WD Gold продуктова линия

прочети още
AOC CQ32G1 - По-голям, по-детайлен и бърз

По-голям, по-детайлен и бърз: AOC CQ32G1

прочети още