Настолна игра Dixit: Disney (българско издание) - семейна

Dixit: Disney е нова самостоятелна игра от вселената на Dixit, която е вдъхновена от любимите филми на Disney и Pixar. Играчите ще бъдат предизвикани и възхитени, докато разкриват поредица от карти с прекрасни тематични изображения.

Всеки ход един от играчите е в ролята на разказвач, който избира една от шестте карти в ръката си, съставя изречение въз основа на изображението на тази карта и го изрича на глас, без да показва картата на другите играчи. След това останалите играчи избират картата от ръката си, която най-добре отговаря на изречението, и я дават на разказвача, без да я показват на никой друг.

Разказвачът разбърква своята карта заедно с всички получени карти, след което ги разкрива, а останалите играчи се опитват да отгатнат коя карта принадлежи на разказвача. Ако никой или всички отгатнат правилната карта, разказвачът получава 0 точки, а всеки друг играч - 2 точки. В противен случай разказвачът и всеки, който е намерил верния отговор, печелят по 3 точки. Освен това играчите, които не са разказвачи на истории, печелят по 1 точка за всеки глас, получен от тяхната карта.

Dixit: Disney включва 84 карти, като всяка карта представлява един от 84-те филма в каталога на Disney или Pixar.

69,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!