Изкуството да рисуваш анатомия

  • Марка: КНИГОМАНИЯ

• Кой не иска да се научи да рисува бързо, уверено и прекрасно? В това помагало ще намерите основните познания, необходими на начинаещи и напреднали, за да навлязат в света на изобразителното изкуство.

 • Книгата включва 192 страници с упражнения, напътствия и полезни съвети, свързани с най-важните аспекти относно рисуването на човешки фигури. С началните глави ще научите всичко за материалите и пособията за рисуване, правилното наблюдаване на моделите, щриховането, разположението на мотивите в пространството и правилната структура на изображението.

• За рисуването на човешка фигура са необходими основни познания за анатомията и пропорциите. Ето защо ние отделихме специална глава на тази тема. В богатите раздели с упражнения ще откриете изобилие от разнообразни портрети на деца и възрастни, хора в покой и движение, примери за рисуване на голи тела и на елементи като уста, нос, очи, коса и т.н. Наръчникът е полезен както за начинаещи, така и за напреднали художници в проследяването стъпка по стъпка последователността на рисуване от първата скица до цялостна картина. Книгата завършва с интересни идеи за рисуване на герои от света на мангата.

• Този изключителен сборник е създаден на базата на книгите за рисуване на Уолтър Фостър, които са високо ценени и досега от тях са продадени над 1,5 милиона екземпляра.

24,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!