Често задавани въпроси (FAQ)

Бих желал/а да върна закупен от мен продукт и да получа обратно заплатената от мен сума?

Можете да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок, като е задължително да бъде във вида, в който сте го получили, с всички етикети, както и придружаващите го документи (фактура и/или касов бон), неразпечатан и отличен търговски вид. Връщането е за сметка на клиента, а сумата заплатена от него се връща по банков път в срок до 14 работни дни. Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 работни дни.

 

Бих желал/желала да заявя учебници/учебни помагала, но не ги намирам на сайта?

Можете да изпратите пълен списък с автори и издателства на желаните от вас учебни помагала, както и капаро в зависимост от стойността им и ние ще ги набавим. Цената на учебниците и учебните помагала е корична. 

За колко време ще получа продуктите, които съм поръчал/поръчала?

За всички направени поръчки, ще се свържем с вас за уточнение и потвърждение. Обикновено доставката отнема 2/3 работни дни (разбира се, по възможност и по-малко) за град София и до 5 работни дни за страната. При поръчки направени за чужбина - ще се свържем допълнително.

Има продукт (пример: модел лаптоп, раница и тн,), който не мога да открия в сайта?

Ако не откривате продукта, който търсите в нашия сайт, можете да се свържете с нас и да проверим, дали бихме могли да го доставим.

Посочените цени с ДДС ли са?

Да, всички цени на сайта са с включен ДДС.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас