За нас

Фирма „ПРО ОФИС БГ” ООД е създадена през 2010 г. като типична семейна фирма, от хора работили продължително в сферата на търговията с офис техника и офис продукти.

През изминалите години ние непрекъснато се стремим да развиваме и разширяваме бизнеса си по отношение на клиенти, продукти и услуги, на територия. В основата на фирмения бизнес е работата с корпоративни клиенти и физически лица чрез няколко продуктови направления:

  • офис техника и компютърни аксесоари;
  • канцеларски материали
  • пълна гама от ученически пособия;
  • оригинални и съвместими консумативи за офис техника, вкл. презареждане на тонер касети за лазерни печатащи устройства, глави и патрони за мастилено-струйни устройства;
  • офис услуги: копиране, подвързване, ламиниране, сканиране, набор на текст, запис на информация, изработка на визитки, флаери, фактури, печати, ценоразписи, менюта.

Всички предлагани услуги за обезпечени с подходяща за целта техника до формат А3. Фирмата разполага с офис, богато зареден магазин и складова площ, разположени в търговски център „Овча купел”, обект 14 – с отделен вход от страната на ОББ-Си банк.

Ние имаме богат опит в работата с големи корпоративни клиенти, средни, малки фирми и физически лица. Натрупахме немалък опит и в изпълнението на индивидуални офисни проекти, както и по сериозни проекти и програми в сферата на образованието.

За удобство на нашите клиенти, извършваме доставки както в рамките на град София и региона, така и на територията на цялата страна чрез собствен транспорт или чрез куриерски фирми. С цел постигане на по-голяма гъвкавост и следвайки индивидуалните потребности на клиента, фирма осигурява и специализирани доставки по индивидуални заявки при конкретно договорени условия.

За да обезпечим цялостната работа по всички направления на продуктовото портфолио, ние разчитаме на последователно и трайно изградени коректни партньорства с доказани доставчици в бранша.

В цялата си работа, екипът ни насочва ежедневните си усилия към постигане на качество и коректност в обслужването и изграждането на дългосрочно доверие с клиенти и партньори.